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9.30.2010

Tea and Chocolate chip Biscotti 紅茶とチョコチップのビスコッティ

I like munchy and crunchy type of food. like Cracker, Pretzel and Biscotti!


Chocolate chip never makes you sad, so add enough!!!


*Ingredients* 8-10 peices
1 U.S.cup (120g) flour
1/4 U.S.cup (45g) granulated sugar 
1 egg
2 tsp Milk
1 tsp baking powder
1 tea bag
3 tbsp chocolate chip





*Direction*
1,Preheat oven to 360F.
2,In a bowl, sieve flour and BP. add sugar and Milk and beaten egg. then mix dough.(If the dough is too dry, You could add milk a little.)
3,add tea and chocolate chip.
4,Shape into a long roll on cookie sheet. flattened to about one inch thickness.
5,Bake it in the oven at 360F for 20 minutes.
6,Remove from oven and allow to cool. 
7,Cut into diagonal slices. Place the cut sides down.
8,Bake it in the oven at 320F for about 8 to 10 minutes.




There's no oil in it.
Take a crunchy bite when you wanna take a break with coffee!!!!




紅茶とチョコチップたっぷりのビスコッティを作りました。
ノンオイルなので、ダイエット中でも気がとがめないお菓子ですね。
ドライフルーツやナッツ入りのものも大好きだけれど、今日は紅茶風味で。甘さは控えめだけれど、チョコチップたっぷりなので丁度いいんじゃないかと思います。
コーヒーはもちろんのこと、ミルクティーやココアに浸して食べてもきっと美味しいに違いないわ!!


*材料* 10個分
薄力粉 120g
グラニュー糖 45g
卵 1個
牛乳 小さじ2
BP 小さじ1
チョコチップ 大さじ3
紅茶のティーバッグ 一袋


*作り方*
1、オーブンを180度に温めます。
2、粉類をふるってボールに入れます。そこへ砂糖と溶き卵と牛乳を加え混ぜます。(生地がまとまらない場合は牛乳を少し足して下さい。)
3、チョコチップと紅茶を混ぜます。
4、2、5センチ程度の厚さに生地を伸ばします。
5、180度で20分焼く。
6、オーブンからだしてしばらく冷まします。
7、スライスし、側面も焼きます。
8、160度で8~10分程焼いて出来上がり!


次はきな粉や抹茶で作ってみたいなー。ドライフルーツ入りのもいいなー。チョコがけのもいいなー。


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2 comments:

  1. You are so right! Chocolate chip never makes you sad. :)

    ReplyDelete
  2. Hello DMBY,Thanks your comment!
    Yep! I love chocolate chip polka dots!!! It's make me so happy!

    ReplyDelete

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