Yes, you are right!
I finally succeeded this Molten Lava Chocolate Cake!
Are you ready?
Here you go!
Ohhh!!! Meltyyyyy☆
It's sooo good. you may wanna have with ice cream! Best match!
*Ingredients* 4-6 cakes
100g Chocolate
80g unsalted butter
2 eggs
3 tbsp powdered muscovado
2 tbsp pure cocoa powder
4 tbsp low gluten flour
*preheat at 390F
1,Melt butter and chocolate in a double boiler.
2,Combine eggs and sugar, Beat it with an electric mixer in a double boiler until very fluffy.
3, Add the flour and cocoa powder to Chocolate mixture.
4, Fold fluffy egg into chocolate mixture third at a time.
5, pour the batter into the mold.
6, Bake for 5 minutes or so at 390F. (Bake lightly.)
If you wanna eat this later, you may keep this in the refrigerator with the mold.
When you ready to eat, remove a cake from a mold,heat up in a microwave about 8 sec. Hot Chocolate Sauce will come out!
3度目の正直とはよく言ったもので、やっと納得のいくフォンダンショコラを作ることが出来ました!
中から出て来る熱々ソースが冷たいアイスとベストマッチです。超うま〜☆
*材料* 4−6個分
板チョコ 100g
無塩バター 80g
卵 2個
粉末黒糖 大さじ3
ピュアココアパウダー 大さじ2
薄力粉 大さじ4
*200度にオーブンを温めておく。
1,バターとチョコを湯煎にかけて溶かす。
2,卵と砂糖を混ぜ合わせ、湯煎にかけながらハンドミキサーで白っぽくなるまでしっかり泡立てる。
3,薄力粉とココアをチョコレート液に混ぜ合わせる。
4,2の泡立てた卵を3のチョコレート液に3度に分けて混ぜ合わせる。
5,型に流す。
6,200度のオーブンで5分焼く。(焼き具合はお好みで調節して下さい。)
型からはずさずに冷やしておき、食べる時は型からはずしてお皿に置いてレンジで約15秒チンすると熱々ソースが出て来ます!
グラニュー糖でも勿論出来ますが、黒糖を使うことで味に深みとコクが出ます。
私はチョコ系のケーキには黒糖やブラウンシュガーを使うようにしているのー。
是非お試しあれ!
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