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8.10.2011

ピニャコラーダクラフティ (non-alcohol)Pina colada cloufoutis

If you got a fresh pineapple, why don't you make a Pina colada (non-alcohol) clafoutis!
It's incredibly easy tropical dessert!
pineapple and coconut milk= tropical


*Ingredients* 6 inch pie plate
100 g Pineapple
3 tbsp granulated sugar
100 ml Unsweetened Coconut milk

1 egg
2 tsp flour

*Directions*
Cut fresh pineapple into chunks.

Grease 6 inch pie plate with butter.
Preheat oven to 180C (360F).

1. Mix granulated sugar, coconut milk and egg together.
2. then stir well in sifted flour.
3. Place the pineapple in a pie plate and pour the mixture over.

4. Bake for about 30 minutes.


yaaay!Dust with confectioner's sugar.

oh, and, Don't forget vanilla ice cream!




スーパーでパイナップルを見つけたので、何か夏っぽいデザートを!と考えて、パイナップルとココナッツミルクの「ピニャコラーダクラフティ」を作ってみました。
これ、めちゃめちゃ簡単。材料を適当に混ぜ合わせて、フルーツと一緒に型に流して焼くだけ!
トロピカルーなお味よー♪

粉砂糖をふっておめかししたら、アイスクリームを添えてお召し上がり下さいませ。

*材料*直径15 cm型1台分
パイナップル 100g
グラニュー糖 大さじ3
ココナッツミルク(無糖) 100ml
卵 1個
薄力粉 小さじ2

*作り方*
パイナップルは適当なサイズにカットしておく。
直径15cmの型にバターを塗っておく。
オーブンを180度で予熱しておく。

1. グラニュー糖、ココナッツミルク、卵を混ぜ合わせる。
2. ふるった薄力粉を加えよく混ぜる。
3. パイナップルをおき、生地を型に流し込む。
4. 180度のオーブンで約30分焼く。
もうできた!!!
是非アイスクリームを添えて召し上がって下さいな。
アルコールが好きな方は材料にラム酒小さじ2を加えて下さいねー。
あと、缶詰のパイナップルを使う場合は甘くなると思うので、グラニュー糖を少し減らして下さい。




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