I got Heavy cream as monitor prize in Japanese website 'レシピブログ (Recipe Blog)'.
Let me think what I gonna cook...
maybe, a Shrimp creamy pasta?
or scallop croquettes?
I can't help working for the sweets, of course!
How about Bavarian Cake?
hehe! sounds so good to me!
I'm pretty exciting!!!
レシピブログさんで、タカナシの生クリームにモニター当選しました!
生クリームを使った料理レシピ
やった〜☆
タカナシの生クリームは上等でお味がとてもいいんだよねぇ♪
うふふ。何作ろう。
エビクリームパスタとか??貝柱のコロッケとか??
ババロアのケーキとか?
やっぱり生クリームを使ったシンプルなケーキなんかいいかも。
何を作ろうかな?って考えてる時が、一番楽しい気がします。あーウキウキ!
10.30.2011
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Labels
Japan
(140)
Sweets
(112)
for kids
(73)
cook in the american style
(69)
column
(51)
日本語
(48)
America
(41)
chocolate
(38)
vegetable
(37)
fruits
(32)
diet
(27)
easy
(27)
healthy
(25)
meat
(24)
Breakfast
(22)
Egg
(20)
dessert
(20)
tea
(20)
travel
(20)
snack
(19)
item
(17)
Idea
(16)
Tofu
(16)
Bread
(14)
spring
(14)
rice
(13)
spice
(12)
the basics
(12)
Event
(11)
press
(9)
Sauce
(8)
Soy Milk
(8)
bento
(6)
summer
(6)
Autumn
(5)
郷土料理
(5)
Movie
(4)
book
(4)
Bake shop
(3)
Seafood
(3)
Test
(3)
kagawa
(3)
noodle
(3)
plant
(3)
introduction
(2)
peanut butter
(2)
tokyo days
(2)
trip
(2)
海外バズりレシピ
(2)
Recipe review
(1)
a
(1)
fish
(1)
おはようございます♪♬
ReplyDeleteおめでとうございます♪
今☆乳製品がとっても高いので
とても貴重ですね♪♬
お料理♬とても楽しみです♪♬(^^♪
私にも作れそうなお料理♬
待ってま~す♪♬
gaoaynさん
ReplyDeleteコメントありがとうございます!!
うちは田舎で、ちょっと離れた大きめのスーパーに行かないと、生クリームもあまり種類を置いてないので、タカナシの生クリームを贅沢に使えるなんてウキウキです☆
今、頭の中は作ってみたいお菓子でいっぱいでっす♪
woohoo! how about the pasta and cake recipe? mmm homemade whipped cream.
ReplyDeleteThank you Moo!
ReplyDeleteHow are you doing today?
I might be going to make a DORAYAKI filled with homemade whipped cream!