Labels

10.08.2010

Final Answer??? Souffle Cheese Cake カステラっぽいスフレチーズケーキ

I made Souffle cheese cake again!
and, I think it is the most successful piece ever I have.


カステラっぽいやろ?
Holy! This is it!!! Super scrumptious!!!!


cheddar cheese
合田さん(ヤギ)がいい仕事してまっせ!


well, before I show you this recipe, Let me try another way of making this. 
I did this for the way which is whipping egg whites and yolks separately. but I would love to try the way whipping whole eggs without separately.


6度目か7度目の正直!チェダーチーズとゴーダチーズでいい風味が出ました!あと、粉の配分とか丁度いいの見つけるの大変だったなりよー。
ぐじゅぐじゅしたスフレチーズケーキはあんまり好きじゃないので、カステラっぽい感じに仕上げました。でもちゃんとしゅわっともしてる。
最高に上手にできたけど、これは別立て法で作ったので、共立て法でも試してみたい!
レシピアップはその後にさせて頂きます。


Give me a moment please!


待てないあなたはクリックして待っていて下さい。


No comments:

Post a Comment

Cooksnaps

Labels

Japan (135) Sweets (104) for kids (71) cook in the american style (63) column (51) 日本語 (42) America (40) vegetable (34) chocolate (33) fruits (31) diet (25) meat (24) Breakfast (22) healthy (22) travel (20) snack (19) easy (18) Egg (17) item (17) Idea (16) Tofu (16) tea (16) dessert (14) spring (14) rice (13) Bread (12) spice (12) the basics (12) Event (11) Sauce (8) Soy Milk (8) Autumn (5) bento (5) press (5) 郷土料理 (5) book (4) summer (4) Bake shop (3) Movie (3) Seafood (3) Test (3) kagawa (3) noodle (3) plant (3) introduction (2) peanut butter (2) tokyo days (2) trip (2) a (1) fish (1)