1.01.2012

Hello 2012! あけましておめでとうございます。

Happy New Year!!!
AKEMASHITE OMEDETOU!

Here's my New Year's Bento Box OSECHI.

OSECHI is Japanese traditional New Year's cuisine.


It supposed to be packed in three-tier box. but mine is only two... I think my Bento box is too large..
but, it's OK. Let's do the 3 boxes next year.

I like this one! Picked turnip and radish shaped in Chrysanthemum flower.
cute!
I didn't measure any ingredients this time... but I will do it! it's very easy and yum.

Wishing you a New Year filled with happiness, joy and love!

あけましておめでとうございます〜。
おせち、お重が大きいからか3段になりませんでした。。。もう一つ小ぶりのを来年は買いましょ。
あと、海老なんかを入れたら場所をとるし見栄えもするし良さそうね。
そういうの計画ちゃんとしてから作らなきゃって反省したわー。
今回は分量を量らず作ってしまったけど、菊花かぶ、とっても美味しい。私、冬はあんまし酢の物を食べないんだけれど、たまに食べると美味しいねー。
また、今度レシピをupしたいと思います。

ではでは、皆様の2012年が幸多いものになりますように♪

ランキングに参加中です!下のボタンにクリック頂けたら嬉しいです〜。今年も宜しくお願いします!

6 comments:

  1. It is all to beautiful! If you could break it all down for us that would be wonderful! How do you make the radish chrysanthemums????

    ReplyDelete
  2. あけましておめでとうございます~ Everything looks so lovely!!! and oishii =)

    ReplyDelete
  3. おはようございます☀
    明けまして✿おめでとうございます♪♬
    わ~✿
    とても豪華なおせち✿ですね♪♬
    全部☆すごく美味しそうです^^♪
    菊の花✿は本当にプロ並みに素敵です~✿
    あ~♪♬私もYUKIさん✿のように
    素敵にお料理ができるようになりたいです♪♬
    今年もよろしくお願いします♪♬

    ReplyDelete
  4. Thank you oreneta!
    it's just peeled turnip, cut into lattice pattern. then pickle in vinegar.
    I forgot to measure ingredients, so I will cook this pickle and post the recipe soon☆

    ReplyDelete
  5. あけましておめでとうございます!ねこちゃん☆
    Thank you! It's Japanese New Year's style!
    May your 2012 be full of smiles♪

    ReplyDelete
  6. gaoaynさん
    あけましておめでとうございます〜!
    昨年中は大変お世話になりました!
    おせち、3段にならなかったのが悔やまれますー。もっと計画的にどこに何を詰めるか考えながら作らなきゃいけなかったんだろうなぁ。。反省。
    もっと頑張らなきゃ〜。
    どうぞ、今年も宜しくお願いします。
    gaoaynさんの一年が素晴らしいものになりますように!!

    ReplyDelete