10.30.2011

タカナシの生クリーム当たる!

I got Heavy cream as monitor prize in Japanese website 'レシピブログ (Recipe Blog)'.
Let me think what I gonna cook...
maybe, a Shrimp creamy pasta?
or scallop croquettes?
I can't help working for the sweets, of course!
How about Bavarian Cake?
hehe! sounds so good to me!
I'm pretty exciting!!!

レシピブログさんで、タカナシの生クリームにモニター当選しました!

生クリームを使った料理レシピ
生クリームを使った料理レシピ


やった〜☆
タカナシの生クリームは上等でお味がとてもいいんだよねぇ♪



うふふ。何作ろう。
エビクリームパスタとか??貝柱のコロッケとか??
ババロアのケーキとか?
やっぱり生クリームを使ったシンプルなケーキなんかいいかも。
何を作ろうかな?って考えてる時が、一番楽しい気がします。あーウキウキ!

4 comments:

  1. おはようございます♪♬
    おめでとうございます♪
    今☆乳製品がとっても高いので
    とても貴重ですね♪♬
    お料理♬とても楽しみです♪♬(^^♪
    私にも作れそうなお料理♬
    待ってま~す♪♬

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  2. gaoaynさん
    コメントありがとうございます!!
    うちは田舎で、ちょっと離れた大きめのスーパーに行かないと、生クリームもあまり種類を置いてないので、タカナシの生クリームを贅沢に使えるなんてウキウキです☆
    今、頭の中は作ってみたいお菓子でいっぱいでっす♪

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  3. woohoo! how about the pasta and cake recipe? mmm homemade whipped cream.

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  4. Thank you Moo!
    How are you doing today?
    I might be going to make a DORAYAKI filled with homemade whipped cream!

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